Tartaresild

Som den blev præsenteret ved "Nordisk Mesterskab i Sild 2016" på Nyhavn Færgekro.


(klik for stort)

Opskriften opnåede en fjerdeplads blandt de ni finalister.

Ingredienser: 

5 stk. faste marinerede sildefileter (gammeldags modnede).

Dressing:
140 gr. mayonnaise
60 gr. creme fraîche 38%
50 gr. hakket kapers
50 gr. hakket syltet agurk
1 stort hårdkogt æg - hakket
1 spsk. revet citronskal
1 spsk. citronsaft
Salt og peber

Pynt:
Rødløg
Æggeblomme
Dild

Fremgangsmåde:
Skær sildene ud i passende stykker.
Mayonnaisen røres med citronsaften og den revne citronskal.
Creme fraîche piskes luftig og blandes forsigtigt i mayonnaisen.
Kapers, syltet agurk og ægget hakkes i ikke for små stykker og røres sammen med dressingen.
Der smages til med salt og peber.
Silden vendes i dressingen.
Lad gerne silden stå et døgn i køleskabet,

Silden serveres på ristet brød med lidt rødløg, revet æggeblomme og en kvist dild som pynt.

Velkommen!

 

Senest opdateret 18. februar 2016 af Webmaster